موارد لازم:

  • یک کیلو هویج بلند و صاف
    آب یک لیتر
    آهک یک پیمانه
    شکر 7 پیمانه
    عرق هل کمی
    گلاب
    کمی
    خلال پسته کمی
    خلال دندان نازک و کوچک به اندازه تعداد گلها


دستور پخت

  • هویج ها رو بشویین و بتراشین و با دستگاه چیپس کن از درازا هویجها رو نازک ورقه کنین .و حدود 4 ساعت داخل آب نمک بذارین تا نرم و نازک بشن و قابلیت تا کردن پیدا کنن . پس از نرم شدن هر ورقه هویج رو ابتدا از سر پهن تر لوله کنین تا غنچه درست بشه و بعد ادامه ورقه را پیچ بدین و دور لوله یا غنچه بتابین تا گلبرگ درست بشه . دوباره یک پیچ دیگه بدین و انتهای ورقه رو با خلال دندان به بدنه گل رزی که به دست اومده وصل کنین . حالا این گلها رو داخل داخل آب ساده بذارین تا شوری اونها بره .

    بعد آهک و آب رو مخلوط کنین و صاف کنین و گلبرگهای هویج رو تا 10 الی 12 ساعت در آب آهک بذارین .بعد بازهم داخل آب سرد بذارین .بعد داخل قابلمه آب بذارین تا بجوشه و گلبرگ ها رو داخل آب بریزین و چند دقیقه جوشانده و سپس آبکشی کنین . حالا شکر و آب و عرق هل و گلاب رو مخلوط کرده و بجوشانین . گلبرگ ها رو داخلش بریزین و کمی که جوش زد و قوام اومد ( هویج زود می پزه ) بردارین و بذارین سرد بشه . بعد با همون شهد توی یخچال نگهداری کنین تا شهد به خورد گلبرگهای هویج بره . بعد در ظرف مربا ریخته و در یخچال نگهداری کنین .

نکات مربوط به مربای فانتزی هویج به شکل گل رز

  • روش نگهداری این مربا برای مدت طولانی داخل یخچال است .