موارد لازم:

  • یک کیلو زنجبیل
    1200 گرم شکر
    جوهرلیمو کمی
    سه لیوان آب


دستور پخت

  • پوست زنجبیل ها رو بگیرید بعد به هرشکلی خواستید خرد کنید ( من خلالی و نگینی خرد کردم ) بعد 8 ساعت داخل آب سرد بذارید ، بعد ابش رو دور بریزید. تو قابلمه آب رو بذارید بجوشه زنجبیل ها رو بریزد توش یه ساعتی بزارید رو حرارت ملایم بجوشه ، بعد ابش رو خالی کنین و این عمل رو مجددا تکرار کنین . تعداد این عمل بستگی به جنس زنجبیل و سلیقه خودتون داره من اون نگینی ها رو سه بار جوشوندم یه مقدار طعمش تند بود و زیادی می سوزوند ولی خلالیها رو 5 بار جوشوندم طعم خیلی خوبی داشت . وقتی طعمش به میزان دلخواه خودتون رسید برای یک کیلو زنجبیل ، یک کیلو و 200 گرم شکر رو با سه لیوان آب و یه کوچولو جوهر لیمو مخلوط کنین بزارین روی حرارت گاز وقتی جوش اومد حرارت رو کم کنین تا شربت قوام بیاد. عکس و دستور : ناردونه

نکات مربوط به مربای زنجبیل تازه

  • نکته1 : آب اولین جوشوندن زنجبیل رو دور نریزید این مایع بسیارمناسبه برای طعم دادن به گوشتهای سفید و همچنین برای سرماخوردگی و دردهای عضلانی و مفصلی هم خیلی مفیده . نکته 2 : اگه آلرژی دارین این مربا رو نپزین! جون بخاری که تو آشپزخونه جمع میشه کاملا آلرژی زاست با اینکه مربای خیلی خوشمزه و متفاوتیه .