موارد لازم:


  • گشنیز 250 گرم
    سیر حدود 4 تا 5 حبه
    یکعدد پیاز
    عصاره تمبرهندی صاف کرده
    زردچوبه کمی، نمک به مقدار لازم
    فلفل در صورت تمایل
    فویل آلومینیومی
    برای روی ماهی:


دستور پخت

  • در این روش ماهی کاملا" کف ظرف پهن میشه و سیر و پیاز و گشنیز بالا رو داریم ولی به جای گوشت لیمو تمبرهندی صاف کرده جایگزین میشه که قبل از خاموش کردن حرارت باید آب تمبر روی سبزی بریزین بذارین کمی آبش کشیده بشه، بعد یه ظرف پیرکس مناسب اندازه ماهی بردارین کمی از مخلوط سبزی رو کف ظرف بذارین و ماهی رو که کاملا" تیغه وسطش رو درآوردین توی ظرف پهن کنین و بقیه مخلوط سبزی رو روی ماهی بذارین و روی ظرف رو فویل بکشین و وقتی ماهی پخت فویل را برداشته و گریل رو روشن کنین تا کمی روی ماهی طلائی بشه. پوست ماهی رو بر می داریم.... یه قاشق ماست، یه قاشق روغن مایع ، زعفرون، آبلیمو، پودر سیر و نمک رو مخلوط می کنیم و روی سطح ماهی می زنیم... بعد می ذاریمش توی فر، تا کاملا بپزه و روش هم خوش رنگ بشه . دستور ندا کاوه و عکس سحر

    بقیه مواد:

    یک ق ماست
    یک ق روغن مایع
    کمی زعفران دم کرده
    آبلیمو و نمک و پودر سیر کمی

نکات مربوط به ماهی شکم پر قزل آلا

  • ماهی قزل آلا رو وقتی توی فر می ذاریم یه مدتی که گذشت کمی پخته شد... پوستش به راحتی جدا می شه.